pátek 11. dubna 2014

Přemýšlet nebo vydělávat prachy

Před více než rokem jsem napsal velmi úspěšný článek Smát se nebo vydělávat prachy, který vidělo spousta lidí a v té době jsem se posunul neuvěřitelně vpřed. Píšu z praxe, ze zkušeností, učím se od úspěšných a jdu si za tím, co chci. Od malička trpím jednou vadou.


Jde o to, že příliš nad něčím přemýšlím. Když byste mě viděli, jak se rozhoduji, tak byste nevěřili. Neustále na sobě pracuji a snažím se nepřemýšlet tolik, ale REALIZOVAT! Už jsem se smířil s tím, že se každému nezavděčím ani nezalíbím. Dříve jsem myslel, že každému chci pomoc a vyjít vstříc. Zjistil jsem, že to nejde. Vždy se někdo najde, že o vás řekne to a to.

Máte svůj sen, cíl?  
Běžte si za ním! To je nejdůležitější, co uděláte. Mám kolem sebe lidi, co něco chtějí. Jsou to takoví vizionáři, snílci. Mají sen, např. mít firmu, kde si všichni budou rovni, bude tu vládnout taková svoboda práce. To je nejhorší blbost! Nikdy to nebude fungovat. Chtějí mít svobodnou vůli  a poté vidí, že to nefunguje. V mnoha situacích se nepustí do akce, že nad tím moc přemýšlí a vymýšlí neustále novou strategii. Základem všeho je AKTIVITA! Jít a konat.

Co rozhoduje, zda budete úspěšní? 
REALIZACE. Sebrat odvahu, jít a udělat to. Zkušenosti z vás dělají osobnost. Dříve jsem si myslel, že to vyčtu z knížek. Dal jsem se na osobní rozvoj a četl jsem jednu knihu za druhou. Když už jsem četl 200stou knihu, tak jsem si uvědomil, že čtu o tom samém. Začal jsem něco dělat a říkám zpětně, že jednodušší bylo číst knihy. Začal jsem vycházet ze zóny pohodlí a pro mě obrovsky složité....

Přemýšlet nebo vydělávat prachy?
Podnikám a velmi často pracuji s lidmi. Dávám jim příležitost, zda se mnou chtějí spolupracovat. Mnoho z nich chce vydělávat peníze. Ukážu, co to obnáší a mají možnost se přidat. Máme své Know-How a jsme špičkou na trhu. S některými lidmi se po nějaké době rozloučím, že příliš přemýšlí místo toho, aby mě poslechli mě či managery a dělali to, co přináší peníze a nezabívali se blbostmi.

Učte se od snílků a budete stejní jako oni. Nebuďte snaživí pitomci, dělejte to, co chcete a potkávejte se opravdu s úspěšnými. Ti vás nasměřujou tam, kde chcete být. Dříve jsem snil se setkávat s takovými lidmi, přemýšlel, jak se k nim dostat. Teď vím, že to je naprosto jednoduché.

Chcete vydělávat prachy a potkávat se s úspěšnými lidmi? 
Napište email...

Žádné komentáře:

Okomentovat