sobota 8. prosince 2012

Lámání šípu o krk, chození po žhavém uhlí, ohýbání ocelových prutů a mnoho dalšího!

V neděli 18.11. 2012 jsem se zúčastnil parádní akce, kde jsme chodili po žhavém uhlí, lámali šíp o krk, ohýbali ocelové pruty, lámali desky, chodili po střepech, šermovali, bubnovali, pařili, zvedali člověka jedním prstem a mnoho dalšího. Kdo to nezažil, tak neuvěří! Doporučuji všem se příště zúčastnit, protože to je inspirativní a hlavně transformační! U někoho jsou vidět výsledky hned a u některých za nějakou dobu. Už teď mohu konstatovat, že to mělo smysl, protože jsem odstranil strach z vystupování na veřejnosti a předstoupil jsem před více než 30-ti lidmi. Nepřijde to ze dne na den. Je vždy potřeba vyjít ze zóny pohodlí a něco dělat! Pro spoustu lidí byla tato akce velmi nakopávající!

Zeptej se svého kamaráda: Přejdeš přes žhavé uhlí, které má 500 stupňů? Zlomíš šíp o krk? Na ukázku tady dávám, jak to vypadalo. Žádné fotky! Video!



Spousta lidí čte, přemýšlí, kecá o tom, spekuluje, proč by to nemělo jít a málo lidí jde do akce a opravdu něco dělá. Není to o tom začít, ale vydržet alespoň 21dní. Kolikrát se ti stalo, že si s něčím začal a vzdal to po týdnu atd.?

Každý člověk má strach a je to normální. Dá se vždy na tom pracovat a něco pro to dělat. Jen to chce chtít. Líbilo se mi, že jsme si napsali na papírek své strachy, s čím chceme skoncovat a pak to hodili do ohně. Stručně řečeno: spálili jsme to! Co je nejdůležitější, tak je potřeba strach přetransformovat v energii. Myslíš, že to nejde? Máš pravdu! Co si myslíš, tak je vždy pravda! Spousta lidí si říká, nejsem moc dobrej. Jak to dopadá? Není moc dobrá.

Jak říkal Jirka: Na tento den nikdy nezapomenete! Proč to říkal? Pouze skrz své tělo reaguješ na realitu, mozek nic neví. Mozek je přijímač a vysílač a nikdy nevypne. Proto tyto věci jsou tak transformační pro nějaké lidi. Spousta lidí chce být šťastná. Proč se lidem kolísají výkvyvy nálady? Štěstí můžeš mít jen skrz své tělo!

Většina lidí používá plazí mozek 3F - uteč, zamrzni, bojuj. To je ten důvod, když se naskytne nějaká příležitost, tak Pavel ji nevidí a Maruška jo. Pro Pavla je to hrozba a pro Marušku příležitost. Každý zajisté zná Matrix. Co udělal Nio? Vzepřel se, bojoval a odpojil se od systému. Vždy máš možnost si zvolit, jakou pilulku sníš :-)

Kdo programuje tvůj mozek? Jsi to ty nebo někdo jiný? Hlavně si nestěžuj, nemůžu za to, vychovali mě tak rodiče. Máš pravdu, ale oni byli také nějak vychováni. Vše můžeš změnit, je to na tobě!
To že se rozhodneš v dané situaci už vychází, jak si naprogramovaný. Rozhoduješ se o 7s dříve než svobodná vůle!
Vůlí nic nezmůžeš, i když jsem si to do nějaké doby myslel. Nejvíce jsem se o tom přesvědčil, když jsem lámal šíp. Ze začátku to nešlo. Myslel jsem, že si propíchnu krk. Když bych více zatlačil, tak by se opravdu tak stalo. Potom se něco stalo a najednou křup a bylo zlomeno! Koukni se ;-)




Vynikající akce! Děkuji! Dozvěděl jsem se spoustu informací a hlavně zažil a vyzkoušel přes vlastní tělo! Mám tu na papíře ještě spoustu poznámek, ale to si necháme zase na příště.


Závěr
Načtená myšlenka a snažit se nestačí! Spousta lidí se snaží, to možná stačilo ve škole, ale v životě je to málo! Zdá se ti to drsný? To je realita! Je to jen na tobě, na jakou stranu ladíš, takové lidi přitahuješ.
Většina lidí si vybírá prostřední cestu. To je cesta přizdisráčů, šedých myšek.
Vše je to o ENERGII a na co se zaměříš!!! Neboj se dělat chyby, jedině tak se posuneš vpřed!

Den milionáře a i žebráka má stejný počet hodin. O jejich bohatství rozhoduje to, jak svůj čas využívají.


Žádné komentáře:

Okomentovat