pondělí 10. března 2014

Charita nebo byznys?

Tak si listuju časopisem úspěšných a říkám si, jaký by to bylo vydávat také takový časopis SÁM SEBOU? Koho to oslovilo, tak napište. Studoval jsem, hrál fotbal, cestoval a poté přešel do byznysu a mezi tím podporoval hodně projektů, kde bylo nejdříve obrovské nadšení a postupně to vyprchávalo. Jak je to možné? Čím to je?


Už jsem pochopil nějaké věci a vím, že se budu vzdělávat do konce života. Na začátku všeho jsou lidé plní radosti. Dostanou práci, narodí se jim děti a můžu pokračovat dále. Po  nějaké době už to není tak skvělé jako ze začátku. Stál jsem u mnoha projektů, které byly velmi zajímavé a potenciální. Vše je to o lidech, zkušenostech a neustálému posouvání se vpřed.

Byznys je o prodeji, ne o vymýšlení. Můžete vymyslet perfektní produkt, ale když se nevěnujete dostatečně jeho prodeji, sám se neprodá. Klaďte více důrazu na výkon a méně na vymýšlení. Tady platí, že pokud není prodej, není žádný byznys. 

Je úžasné pomáhat lidem, pracovat na něčem novém, mít takovou naději. Říkám jedno, pokud se neprodáte, tak nic nedokážete. Kdo si není pevný v kramflecích, tak doporučuji navštívit nějaký workshop. Sledujte web: http://vanta.cz/inspirativni-setkani/ a po pravé straně uvidíte akce. Klidně se ozvěte na info@VANTA.cz

Pokud vyděláváte, máte pasivní příjmy takové, že jste zabezpečení na důchod a pokreje to velmi dobře výdaje, tak dávejte na charitu! Podporujte nejrůznější projekty a lidi. Jestliže jdete do obchodu, přemýšlíte, kolik co stojí a neustále šetříte, tak je něco špatně. Změňte to!

Člověk, kterému se daří v byznyse a má kolem sebe nejrůznější projekty, tak i v nich je úspěšný! 

Žádné komentáře:

Okomentovat