neděle 9. února 2014

Dokážu to? Co když, kdyby...

Také máte takové otázky? Hoďte je pryč z mysli! Co když, kdyby... takových otázek jsem měl vždy spoustu. Teď už vím, že jsem se s nimi zabýval příliš dlouho a ztratil čas, který mi nikdo v životě nevrátí. Nechtěj dopadnout stejně jako já. Vždy je lepší to a to udělat, než zůstat a nic neudělat. Každá zkušenost tě posouvá dále. Chceš něco dokázat? Čti dál, jinak to zavři a běž si hrát na píseček.


Už se s nikým neseru. Buď chceš nebo nechceš. Nechci nikoho přemlouvat. Vše je v hlavě! Pokud nejsi na tom psychicky nejlépe, máš problém a doporučuji pracovat na sobě. Je to o tom si to nastavit. Buď dělej věci na 100% nebo se na to vykašli.

Před týdnem jsem šel na autobus a viděl jsem, jak bus zatáčí na zastávku. Vedle mě šel pán s paní a také viděli bus. Paní říká: To nestíháme a chlap to jen potvrdí. Také jsem to řekl? Co jsem udělal?
Nepřemýšlel jsem! Věděl jsem, že to zvládnu a stihnu! Jak je to možné? Prostě nějaké věci vím. Nenarodil jsem se jako ten druhý. Chci vyhrávat a být nejlepší.

I když před nějakým časem jsem působil v nějakých věcech jako prohra. Nejvíce mi dalo, když jsem začal studovat osobní rozvoj a zpočátku to šlo, nóóó spíš nešlo. Zápasil jsem sám se sebou.
Upřímně řeknu všem, že nejlepší je, pokud jedeš na pilota, nic neřešíš a jedeš. Pokud si uvědomíš, že máš jinou možnost - SVOBODU, tak se dějou věci. Většina lidí to vzdá, protože je to na ně moc. Ani se nedívím.

Chceš být šampión? Žít život podle svých představ?
Všechno je možné!

Žádné komentáře:

Okomentovat