neděle 2. září 2012

Kolik lidí šplhá celý život usilovně po žebříku? Mark Dzirasa a tajemství jeho úspěchu


...aby po dvaceti nebo čtyřiceti letech zjistili, že je opřený o špatnou zeď?!

Jediná možnost jak pak nemít pocit promarněného života je často se zastavovat a zamýšlet se, kam jdu a jestli to tak chci. Co třeba zamyslet se, kde jsem byl před rokem a jestli je nějaký posun? A co asi budu říkat za rok?

Většina lidí to ale vůbec nikdy nedělá a jede na autopilota. Domov - práce. Práce - domov - televize - spát. A mezitím autopilot pravidelně zařadí: nákup - chalupa - hospoda - pošta - oslava narozenin - doktor - čistírna...
...kdyby nešlo o život, tak to zní docela legračně :-)  :-|

Usilovně šplháme. Den za dnem. Koneckonců děláme to "pro rodinu". "pro firmu", "pro rodiče". Ale především proto, že nás naučili, že "když budu pěkně šplhat, budu hodnej kluk nebo hodná holčička". A koneckonců - ostatní taky pěkně pečlivě šplhají...

Většina lidí si plánuje svojí dovolenou víc, než si plánuje celý život. A největší legrace je, že si to zdůvodňujeme nedostatkem času :-)  :-)  :-)  ...nedostatkem času!!!   :-)  :-)  :-)

Doporučuji všem, ať pravidelně sledují internetové stránky Marie Michaličkové. Každý týden ve středu od 20:00 má ZDARMA vždy zajímavou přednášku. Byl jsem na začátcích, kdy tato skvělá žena začínala s přednáškami. Rok jsem pravidelně poslouchal každý týden její přednášku a za tu dobu mě to posunulo obrovsky vpřed! Včera po dlouhé době jsem si pustil 2 její přednášky ze záznamu. Nejvíce mě učarovala ta, kdy si pozvala jako hosta Marka Dzirasu. Opravdu bomba!!!


Co mě nejvíce zaujalo?
Miluj proces žít v přítomnosti!!!
Lidé žijí v tom, až  až až až................... odkládají své štěstí. Co dělají děti? Žijí přítomností. Mají neustále radost, jsou šťastní.....

Co je úspěch?
Dosahování toho, co chci. Zvládnutí cílu! Pro každého něco jiného. Pro jednoho titul, pro druhé peníze, luxusní auto, pro další mít 4děti atd.

Kdo o tom rozhoduje? 

TY!!! Nikdo jiný, zda jsi úspěšný!

Štěstí?
Naplnění a mnoho jiných věcí. Každá molekula touží po naplnění. Každý touží po vyšším naplnění, proto se věci rozpadají, aby to bylo lepší. Radost, láska...
Život je takový, jaký je. Smrtelníci žijí ve světě KDYBY a kouzelníci žijí ve světě - jaký je. Jsme tady přece od toho, abychom byli šťastní! 

Pokud si lidé vytvořili život v chudobě, tak to je jejich volba. 97% lidí žijí jako oběti. Nemají peníze, zdraví nic moc, špatné vztahy, ale je super, že můžou ukázat na toho a toho.
Pak jsou lidé, kteří tvoří. Tvoří si svět, kteří chtějí. Přijmou zodpovědnost za svůj život.

Co máš v peněžence, je zrcadlo, kým jsi. Jak uvnitř, tak venku a jak nahoře, tak dole.

3.fáze je žít z vteřiny na vteřinu, následuj šestý smysl, plyneš s proudem a děláš každou sekundu, co je správné.  Když dojdeš do stádia, že si koupíš super auto, které chceš a sbalíš 20 holek, tak už tě to nenaplňuje.

Nejlepší je se naučit vydělávat spoustu peněz a poté jít na třetí fázi. Někdo tu druhou i přeskočí, záleží na člověku a situaci. Je velmi důležité zacházet s penězi! Miliardy lidí drží v zaměstnání to, že peníze jsou skutečné. Peníze jsou jen papírky, je to hra!

Nauč se být tvůrce
Pokud něco cítíš, tak za tím běž. Jak říkal Ford: Pokud si myslíš, že můžeš, tak můžeš. Pokud si myslíš, že nemůžeš, také máš pravdu. 



Každý má svou realitu! Vždy si můžeš zvolit!

Nic není špatné, co tady je. Vždy je na tobě, co si zvolíš!
97% lidí jsou ve stádiu obviňování. Co to znamená? Ukažte mi lidi, kteří jsou na tom ještě hůř!  
Co dělají média? 
Servírování takových zpráv!
Někdo říká, jak si u TV odpočinu. Co dělá TV? Podprahově nám servíruje, o čem je ten život, jak se chovat.

Proč většina lidí není finančně úspěšná? 
Mají špatný přístup k penězům. Od mládí jim bylo vysvětlováno, že jich není dost a mnoho dalšího. Vše opravdu záleží, jak máš nastavenou mysl.



V současné době je vše dostupné!  Osobní růst je cesta!
Všechny cesty se neskutečně prolínají, ale ve skutečnosti je to jedna cesta! Všichni učí to samé, ale jen záleží na tom, kdo ti brnká nejvíc na hranku. Všechny knihy mluví o tom samém. Vždy to bylo dostupné, ale teď žijeme v době, kdy se informace předávají mnohem rychlejším způsobem.
Najdi si postupně kamarády, poslouchej nahrávky, zúčastni se přednášek, kurzů.

Lidé, co přišli na přednášku nebo si pořídili motivační knihy, tak většinou nic neudělá, ale jsou tací, kteří vstanou a něco dělají! Člověk se učí na nepohodlí. Když to bolí, jsme ochotni se změnit, začneme něco dělat. Je potřeba vyjít ze zóny pohodlí! Výsledky se přes noc nedostaví. To je ten důvod, že to mnoho lidí předčasně vzdává.

Když vidíš, kdo se trochu směje, tak se v životě dostal na dno. Všechno je vykoupení. Bolelo to.

Úspěšným se stáváš, když si vše uvědomíš. Je to v tobě! Co tam zaznělo se nedá popsat! Doporučuji všem, pusťte si to!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat