úterý 28. srpna 2012

Čeho lidé před smrtí nejvíce litují?


Toho, že nenašli odvahu žít skutečně podle sebe a že příliš tvrdě pracovali. Kdy se nejvíce cítíme svobodní? Ano, když jsme děti! Postupně rosteme, přicházejí povinnosti. Začneme chodit do školky, školy, práce, až zjistíme, že jsme chvilku od smrti. Je to smutné, ale je to tak. 




Co dělá většina?
Za něčím se žene. Až udělám maturítu, tak dostanu auto nebo půjdu na vysokou. Až udělám vysokou školu, budu mít titul. Až vydělám 50tisíc, koupím si auto z bazáče. Až až až až se uašuje :-)

Proč se tak chováme?
Protože jsme tak vychovaní rodiči, ovlivněni učiteli ve škole a v neposlední řadě přáteli, s kterými se nejvíce stýkáme. S kým se stýkáte, tím se stáváte!

Vše to závisí na na tobě!
Fascinují mě lidi, když říkají, musím jít do práce vydělávat prachy. Musím to a to. Nic nemusíš! Každý má svobodnou vůli se rozhodnout žít život podle sebe! Nemusíš tvrdě pracovat, zjednoduš si život! Vše se opravdu dá!

Co mám dělat, abych žil život podle svých představ?
Poznej sám sebe! Stýkej se s lidmi, s kterými se cítíš příjemně. Dělej to, co tě naplňuje. To se nestane hned, za týden. Je to dlouhodobá práce! Jedině tak se posuneš, budeš šťastný. Lidé, co by to potřebovali, tak pro to nic nedělají, naopak druzí se vzdělávají neustále. Vyplatí se najít člověka, který tě bude koučovat.

Jak probíhá náš život?
Narodíme se, za něčím se honíme, až nakonec zemřeme. A nebo ve vteřině se nám změní život k nepoznání! Například člověk zjistí, že má rakovinu. Co udělá? Zabalí to nebo začne bojovat a uzdraví se. Takovým bojovníkům se změní život a uvědomí si spoustu věcí, proč žít, o čem je život! Proč si to neuvědomit teď?

Žijte život VČAS podle sebe a učte to druhé!
Čím dřív na to příjdete, tak budete dříve šťastní. Někdo má štěstí, že se narodí v takové rodině či později potká takového člověka. Někdo bohužel za celý život na to nepřijde. Učte druhé, vrátí se to!

Moje rada
Měj vášeň! Dělej vše s radostí, dávej do toho energii! Neustále se vzdělávejte a běžte vpřed! Pokud se zastavíš, jsi mrtvej. Někdo je mrtvej ve 20 a druzí v 80letech jsou na vrcholu. Jaký si život uděláš, takový ho máš!

Žádné komentáře:

Okomentovat