úterý 7. července 2015

Na co zaměřujete pozornost? Je to skutečně důležité?

Pokud v životě chcete něčeho dosáhnout a nepřežívat jen, tak si udělejte kakao nebo kafe a pusťte se do krátkého článku. Před 2 měsíci jsem si vytvořil plán, jak vydělat do konce roku 1 milion českých korun. K čemu to je, když se tomu nevěnuji a místo toho dělám jiné věci, které nejsou nikterak výdělečné?

Naplánujte určitou věc
Základem je si naplánovat určitou věc, vytvořit podrobný plán, držet se ho a reagovat na změny. To je to samé, když nebudete přes celý den stíhat, tak věřte tomu, že Vám uteče spousta dalších věcí. Někdy je lépe méně než více. Nedělejte za každou cenu xyz věcí, když je nebudete stíhat. 

Na co skutečně zaměřuji pozornost
To je jedna z nejdůležitějších věcí! Upřímně si odpovězte: Na co zaměřuji svou pozornost? Kolik času se té věci věnuji? Co pro to dělám? Chci to opravdu dělat? Je to skutečně důležité?

Pište si věci či dělejte obrázky
Když něco chci, tak si to napíšu a dávám na viditelné místo či nosím při sobě. Obrázky jsou také úžasné a často jsou více než text. Toto jsem slyšel při mnoha příležitostech, pište si věci a bla bla bla... říkám na rovinu: Tento způsob mi nefungoval.


Přesvědčivost v hlavě
Pokud se v hlavě skutečně nerozhodnete, tak nikdy nikdy nic neuděláte a budete takovými zoufalci v tom životě. To je prostě realita.

Dělejte
To je základ! Případně, ať za Vás dělají druzí. 


Žádné komentáře:

Okomentovat