neděle 18. května 2014

Dokázal jsem to! Jaký je klíč k úspěchu?

Píšu ze zkušeností - z praxe. Nekopíruju články, co dělají úspěšní. Bejvávalo :-) Těší mě, že mi chodí děkovné emaily. To mi opravdu dělá radost. Úspěch je super věc. Spousta lidí by ho chtěla hned, nejlépe včera. Nečekal jsem, že absolvuji ohromně trnitou cestu, kde byl jeden neúspěch za neúspěchem. Vždy je potřeba si to zhodnotit a příště to dělat jinak nebo vůbec.



Před 2 měsíci jsem se rozhodl, že překonám kamaráda Petra v běhu na 1km, 3km, 5km, 10km a 1hodina. Začátky byly kruté, spíše katastrofální! Poblil jsem se, posral a cítil jsem se pod psa. Po 3, 4 bězích to lidé vzdávají. Chtěl jsem to zabalit. Neudělal jsem a vytrval.

Cesta byla krutá
Rád bych tu napsal, že jsem si cestu užíval. Lhal bych všem a hlavně sám sobě. Nebojím se říct, že jsem v mnoha případech trpěl a říkal si: Mám to zapotřebí? Jednodušší by bylo dělat jiné věci. Utéct daleko od všeho, zaměřit se na jinou věc. Je super si jít zaběhat, užít si to. Druhá věc je zaběhnout danou vzdálenost za určitý čas. Tomu se říkají výsledky.

7kilo dolů
Pokud mi někdo řekne, že to nejde, nebo je to moc práce, tak ten člověk je línej a bude se vždy obhajovat, že má s něčím problém. Za 2měsíce jsem dal 7kilo dolů. Cítím se lépe. Pořád to není podle mých představ. Není to o tom chtít. Je potřeba dělat. To je klíč k úspěchu.

Dokázal jsem to!
Mám velkou radost. Po intenzivním tréninku jsem to dokázal a všechny časy překonal! Nic není náhoda. Věděl jsem, že to zvládnu. Je to vždy v tobě, o motivaci, jakou máš. Když se zaměříš na určité věci, tak uděláš neuvěřitelné věci. Nekecej, dělej!

Žádné komentáře:

Okomentovat