neděle 27. dubna 2014

Na vrchol se zpátky dostává těžko. Co pro to dělám?

Když jsem si šel před měsícem zaběhat, tak jsem se cítil pod psa. Nic moc pocit. Spoustu práce, nebyl čas pravidelně chodit sportovat. Před 2 týdny jsem byl běhat a poblil jsem se, před týdnem jsem také šel a bylo mi divně a tento týden mi kamarád nakopal prdel. Nekoukalo se mi na to hezky, chtěl jsem, tělo nešlo, šlapal jsem vodu. Chtít nestačí!!! K tomu jsem se zvážil a viděl jsem neskutečné číslo. Byl jsem v šoku. Co jsem mohl čekat, když se cítím v neformě. 


Řekl jsem a dost!

Dneska jsem byl opět sportovat a bolelo to. Přidal jsem cvičení a brutál. Jednodušší by bylo zajít na pivko, kouknout na film, zapařit na počítači nebo rozdělat vínko. 

Chcete něco dokázat?
Připravte se, že žádná pohádka to nebude. Vidím to na sobě. Spousta lidí začne a po nějakém čase skončí. Když jsem hrál závodně fotbal a šel jsem si s někým zaběhat, tak jsem měl neskutečně natrénováno a byl unikát najít k sobě rovnocenného soupeře. Teď bych běžel podobně jako kamarádi, s kterými jsem v té době si šel občas zaběhat. 

Jak se dokopat a mít úspěch?
Začněte dnes!!! Ne zítra, příští týden. Teď a tady!!! To je jediná odpověď, pokud chcete něco dokázat. Mějte motivaci - proč to děláte. Bez ní brzy skončíte a dostanete se do stejného stavu, spíše horšího. To je stejné, když vyhrajete milión ve sportce. Mějte kolem sebe lidi, s kterými jdete sportovat nebo se motivujete. To dává přidanou hodnotu.

Dělejte si statistiky, jak se posouváte. Co, kdy děláte. To vás posune vpřed!

Proč se drápu na vrchol?
Chci! Mám motivaci! Dám to!

1. Chci překonat kamaráda Petra. 
2. Spartan Race
3. Triatlon
4. Líp se budu cítit
5. Najít lidi, co sportují a pořádně zamakat - zdravé soutěžení

Kdo se přidá?

Jste lepší než Petr?
Běží se 12km. 
1 km - 3:51
3 km - 12:40
5 km - 22:49
10 km - 47:19

Žádné komentáře:

Okomentovat