středa 21. srpna 2013

Každý úspěch nám nadělá nové nepřátele!

Tento článek vzniká půl roku a neuveřejnil jsem ho pouze kvůli tomu, že jsem se bál toho, co na to řeknou ostatní. Dlouhou dobu jsem žil s tím, že jsem oblíbený, prostě takový průměrný člověk. Dělal jsem většinou to, co ostatní chtěli, neměl jsem žádný cíl a bylo mi dobře. Kdo Ti bude závidět, když budeš mít to, co ostatní kolem?


Jenomže jsem řekl a dost! Chci víc. Mám cíl a jdu si za svým snem. V současné době mě lidé spíše litují, když vidí, co dělám. Teď nic není vidět. Jedno říkám jistě: Za nějakou dobu se ozve: Ten měl štěstí.


Neustále na sobě pracuji, rostu a posouvám se vpřed. 


Vše je v hlavě
Chodím s kamarádem pravidelně na squash a říkal mi: Moje ruce a nohy tě dokážou porazit, ale moje hlava ne. Je to ve všem, co děláme! Rozhoduje většinou hlava, zda budeme úspěšní.

Spousta lidí chce být úspěšná, dosáhnout na nejvyšší mety, ale po prvním neúspěchu to vzdávají. Někdo má vytrvalost, tak maká, opravdu už je blízko, ale.........

Další lidi se snaží, ale opravdu na to nemají... každý člověk má svůj talent na něco jiného. Pamatuj, že nenaučíte rybu, aby lezla na strom. Pokud to opravdu dokáže, tak to bude strašně obtížná práce a stejně bude průměrná. Když už něco děláš, buď nejlepší!!!


Poté jsou lidé, kteří jsou úspěšní.


Zdá se vám, že jste oblíbení? 
To jste průměrní jako většina lidí kolem, s kterými trávíte svůj čas. Mám pro všechny dobrou zprávu: Lze být oblíbený mezi úspěšnými lidmi. Z toho vyplývá: Vybírejte si dobře své přátele!

Žádné komentáře:

Okomentovat