sobota 8. června 2013

Tvrdá manuální práce rovná se SMRT

O víkendu jsem dřel jako kůň. Byl jsem "hocker" neboli "hovno k ruce." Dělali jsme dlažbu, tak jsem si hezky zaposiloval. Vozil jsem na kolečku dlaždice a štěrk a k tomu dělal další věci, které byly potřeba. Radši nevím, kolik toho bylo přesně. Naložil jsem na kolečko přes 800 dlaždic a poté za odměnu také složil. 50 koleček jsem odvezl se štěrkem a k tomu jako bonus jsem si naložil 5 velkých vozejků lopatou a pak i sházel dolů. Prostě víkend snů!



Jsem moc rád za víkend, protože jsem si uvědomil spoustu věcí. Tato práce je o tom, že úplně vypneš a jedeš jako stroj. To dělá většina lidí v životě. Nemyslím zrovna tuto práci, ale že vypnou na autopilota a jedou. Těší se domů z práce a poté na víkend. Roky plynou a plynou...

Moc si vážim takových lidí, protože někdo to udělat musí. Co si budeme namlouvat, lidé to dělají převážně jen pro peníze.

Příběh z dnešního dne
Zrovna dneska jsem mluvil s člověkem, co říkal, že dělal v investiční společnosti. Telefonoval lidem, zda chtějí investovat do zlata, kávy, ropy nebo do nejrůznějších firem. Prostě akcie. V průměru z 80-ti oslovených lidí měli 2zájem. Vydržel tam 2měsíce a ti chytřejší to zabalili po pár dnech. Poté se vrátil k vaření, kde je spokojený. Platí hypotéku, má děti, neinvestuje..............

Jednoznačně vím, že si potřebuji více máknout v tom, co teď dělám. Každý si v životě může vybrat, co chce dělat. Obdivuji lidi, co na sobě neustále pracují a posouvají se vpřed.

Žádné komentáře:

Okomentovat