neděle 2. června 2013

Mozek reaguje na realitu až o 10 vteřin dříve než naše svobodná vůle

Myslíte si, že máme svobodnou vůli? Že se rozhodujeme na základě našeho svobodného rozhodnutí? Ano, ne? Z hlediska neurověd je naše svobodná vůle přelud, neexistuje... Náš mozek reaguje na realitu až o 10 vteřin dříve než naše "svobodná vůle, rozhodnutí". Náš život se tak odvíjí podle programů, které máme uložené v mozku. Změnit tyto programy jde těžko, musí se podniknout akce, která produkuje energii, energie produkuje akci a akce je schopná transformace. 




V ŽIVOTĚ MŮŽEME ŘEŠIT JEN ČTYŘI OBLASTI NAŠÍ REALITY: VZTAHY, PROSPERITU (zdraví a peníze), SPIRITUALITU (práce) a ČAS PRO SEBE (ego a hobby). TRANSFORMUJME PROGRAM "NEJSEM DOST DOBRÝ" a přestaneme "DOKAZOVAT". Jednoduše JSME. CO V SOUČASNOSTI VNÍMÁŠ JAKO NEJVĚTŠÍ ZÁTĚŽ? V které ze čtyř rovin reality se nachází? Pohneš-li na kole nejslabší částí, roztočí se celé kolo... transformace na NEURORESTART

Na co se nechceš podívat, co zanedbáváš? Něco co zasouváš do "pozadí" a ono se to objeví v momentě, kdy to není vhodné? Situace z oblasti vztahů, peněz, zdraví či práce?

Nikdo nemá návod na Tvůj život, nikdo ti nemůže říct co máš dělat. Každý máme svoje programy...Transformace je možná jedině díky této trojici INSPIRACE - ODVAHA - TRANSFORMACE. Někdo nebo něco vás INSPIRUJE, seberete ODVAHU k akci a proběhne TRANSFORMACE. A ta se už nezastaví. Kdy naposledy jsi byl ve svém životě odvážný a vydal jsi se za čáru?

Mozek vytváří realitu na základě programů co tam jsou uloženy a ty pocházejí dílem z genů a dílem z epigenetického kódu (všechny kulturně sociální zkušenosti zdědené po předcích). Teprve transformací těchto programů dochází k "OSVÍCENÍ", "VZKŘÍŠENÍ" či "NIRVÁNĚ" neboli vědomému přeprogramování.

Každý z nás má jiné receptory na vnímání reality. "tam venku" neexistuje, je to pouze odraz toho, co máte uloženo v mozku ...

Mozek vytváří zacyklený okruh plný strachu a obav. Přepni na vyšší úroveň. Nastartuj odvahu k akci. 
Pamatuj jedno: Žádný problém nemůže být vyřešen na stejné úrovni. 



Doporučuji jednoznačně INNER WINNER! 

  


Žádné komentáře:

Okomentovat