sobota 18. května 2013

Jak zhubnout zdravě 10 kilo? Dokázal jsem to!

Když se kouknu kolem sebe, tak vidím, že nám to více a více kyne. Většina chce mít ideální míry, ale opak je často pravdou. Je to na každém, jak se rozhodne. Upřímně říkám, že se mnohem lépe cítíte, když jste na idální váze! Ať si říká, kdo chce, co chce.. vím, o čem mluvím!



Lidé většinou chtějí mít vše hned. Nejlépe to mít včera. Zkouší nejrůznější diety, dají si předsevzetí, že budou cvičit nebo nebudou vůbec jíst. Dieta například zabere, ale po určité době se to vrátí opět do normálu, často zhorší ještě více. Začnou cvičit, ale to jim vydrží týden, 14dní a nadšení opadne. Za 2 měsíce se k tomu opět vrátí, a tak to trvá do nekonečna. Poté máme lidi, že nebudou vůbec jíst, to je další sebevražda. Praktikoval jsem před půlrokem to, že jsem se ráno nasnídal, přes den pomalu nic nejedl a na noc se nacpal. To je nejhorší, co můžete udělat!

Impuls v hlavě
Bez toho se nikdy k ničemu nerozhoupete a nic nedokážete! Je to v jakékoli oblasti. Ať už se jedná o rodinu, vztah, práci, sport, byznys atd. Je potřeba dostat do hlavy takového červíka. V létě pojedu k moři a chci se líbit chlapům v plavkách, tak shodím 3kila.

Velká nespokojenost sám se sebou a poběžím 12. května maraton
To byl můj velký impuls! V polovině ledna jsem se přestěhoval do Prahy. O týden později jsem začal pravidelně sportovat. Posiloval jsem tělo a chodil běhat. Po měsíci jsem k tomu přidal squash. Vše nepřijde hned! Ze začátku výsledky nebyly moc vidět.

Nastavte si to v hlavě
To je klíčem k úspěchu!!! Není náhoda, že lidé ve sportu jsou úspěšní v byznysu a naopak. Vše je to v hlavě! V lednu jsem vážil kolem 80 kg a necítil jsem se nejlépe. Tam nastal ten impuls.
Naplánoval jsem si, že do 12.5. 2013 budu mít 69kg. Říkám na rovinu, že plán je k ničemu, pokud nejdete do akce. Nesmí se vše přehánět, tak jsem začal pomalu. Určil jsem si, že budu mít do konce:
února            77 kg
března           74 kg
dubna            71 kg
12. května    69 kg


Napište si to!

Pravidelný trénink a disciplína
Základem úspěchu byl pravidelný trénink. Běhal jsem nejčastěji 2x týdně, 1x squash, 2x cvičení.

Životospráva - stravování
Začal jsem jíst pravidelně, necpat se na noc. Změnil jsem jídelníček a začal jíst jiné potraviny. Můžete trénovat, jak chcete, ale pokud neuděláte něco se stravou, tak výsledku nedosáhnete!

Jak to dopadlo?
Ve čtvrtek 9.5. jsem byl na veletrhu sportu a shodou okolností mě tam odchytla jedna paní, že mi změří, co mi v těle chybí a naopak přebýva. Také mě zvážili a tam bylo 69kg. Dokázal jsem to!!! Shodou okolností jsem tam dostal další impuls.

Neustále na sobě pracujte
Důležité je na sobě neustále pracovat! Pokud přestanete, tak se jednoduše vrátíte tam, kde jste byli.
Teď už mám před sebou novou výzvu ve sportu. Včera jsem začal na tom pracovat!

Inspiroval jsem někoho?

Koukněte na výborné a inspirující VIDEO!!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat