neděle 26. května 2013

6 Tajemství ÚSPĚCHU

Zaručuji všem, pokud budete dodržovat tyto body, tak vás čeká velký úspěch. Přečíst si to opravdu nestačí. 95% lidí stejně nedosáhne toho, co chce a bude v průměru! Sorry, ale je to tak... Inspiroval mě Arnold Schvarzenegger. Nejsem v současné době úspěšný. Nedosáhnul jsem zdaleka toho, co uskutečním v nejbližší době. Pokud bych měl čekat, až budu, tak se toho nikdy nedočkám a zapadnu do průměru. Pokud chceš být úspěšný, chovej se tak, že jsi úspěšný! O vítězi se většinou rozhoduje už před zápasem. Důležitá je příprava a poté hlavně AKCE!



1. Věř v sám sebe
Zamysli se sám nad sebou: Kým chceš být? Ne čím, ale KÝM! Co chceš opravdu ty, né rodiče, přátelé, učitelé. Co tě dělá šťastným, bez ohledu na to, jak je to šílené a zdá se to ostatním nereálné. Věř opravdu v sám sebe a neohlížej se, co si myslí ostatní.

2. Porušuj pravidla
Pravidla nás v životě svazují ve všem. Neporušuj zákony. Nejdi se stádem, nechovej se příliš slušně, prostě se odlišuj a porušuj pravidla. Přemýšlej kreativně. Jaký má život smysl, pokud chceš být jako ostatní a vyhýbáš se potížím?

3. Neboj se selhání
U všeho, čeho jsem se kdy pokusil, jsem byl ochoten selhat. Nemůžeš se nechat paralyzovat strachem, neúspěchem nebo nevěnovat problému veškeré úsilí. Posouvej své limity, věř v sám sebe a ve vizi. To je správná cesta a úspěch se určitě dostaví.

4. Ignoruj pochybovače
Často slýcháváš: To nezvládneš, to se ještě nikomu nepovedlo. Nevěnuj pozornost lidem, co říkají, že je to nemožné. Slovo nemožné pro mne neexistuje!!! Poslouchám jen: DOKÁŽU TO!

5. Dej do toho všechno
To je nejdůležitější pravidlo. Vydej ze sebe to nejlepší. Ptali se Muhammeda Aliho: Kolik sed-lehů uděláte? Nepočítám sed-lehy, počítat začínám, když to začíná bolet, když cítím bolest. Poté to dává smysl. To je to, co z vás dělá pravého šampiona. Bez bolesti ničeho nedosáhnete. Mezitím, co si užíváš života nebo se poflakuješ, někdo další tvrdě pracuje. Někdo další se vzdělává a někdo vítězí. Bez tvrdé práce vítězství nedosáhneš! Den má 24hodin. 6 hodin spíš a 18h zbývá. Pokud spíš 8 až 9 hodin, tak doporučuji spát méně.

6. Dávej nazpět
Jakoukoliv cestu si zvolíš, vždy dávej něco zpět. Vrať něco své komunitě, dej zpět něco svému státu nebo zemi. Podat ruku a pomoci lidem vás uspokojí více, než cokoliv jiného, čeho jste dosáhli.

Na závěr si polož otázku: Na jaké rady dáš? 

1) Ti, co vědí všechno, ale nemají nic...
2) Ti, co v životě něčeho dosáhli...

Teď si každý zodpoví: 2) Ti, co v životě něčeho dosáhli...

Jak to bývá v praxi? S kým trávíme nejvíce času?

Neuvěřitelně moc záleží na prostředí, kde se pohybuješ a s kým trávíš svůj čas!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat