čtvrtek 19. května 2016

Příprava je 90% úspěchu! Jak jsem dostal facku?

Ať si tvrdí, kdo chce nebo nechce, tak příprava je obrovsky důležitá. Chcete vyhrát ve fotbale Ligu mistrů nebo v hokeji Stanley Cup? Kdo by také nechtěl. Další věc, jak se dostat do takového týmu? Občas člověk musí mít z prdele kliku. Je to opravdu náhoda?


Pokud se opravdu dobře připravíš, tak je velká šance, že uspěješ! Pokud ne, tak se složíš, nebo naopak se staneš ještě lepší!

Jak jsem dostal FACKU? Ta bolela!

Myslel jsem si, že to půjde hladce a obchod mám v kapse. Jenže jsem se pěkně přepočítal. Připravil jsem se dostatečně, ale to nestačilo. Pán mě neuvěřitelně sejmul! Čuměl jsem jako puk. Měl jsem jedinou možnost, jak se vrátit do hry. Jenže na tu variantu jsem nebyl připravený. Nepředpokládal jsem to, že by schůzka byla tak náročná. Odešel jsem poražený a dost na sebe naštvaný, že jsem přípravě nedal více času.

Neúspěch tě  nakopne dál! Jen těch porážek neměj moc!

Vím, že když bych uspěl, tak se zaraduji, odměním a je to super. To se nestalo. Nastartovalo mě to. Udělal jsem nějaké změny. Nechal se ostříhat, šel jsem si zaběhat, dal si studenou sprchu atd. Prostě jsem to jen tak nenechal! Nelenil jsem a na dnešní schůzku jsem se velmi dobře připravil a byla výborná! Co jsem chtěl, tak jsem zvládnul.

Proč je Jarda Jágr pořád tak dobrej?

Maká neustále na sobě! Umí se dokonale připravit, ať už mu je 20, 30, 40 a více. To je umění velkých hráčů. Pokud tě to opravdu baví, máš talent, chceš být lepší než ostatní, tak na sobě prostě makáš víc. Kdo je ochotný běhat či bruslit s pneumatikou - viz. obr.?


Připravíš se, nebo budeš čekat na zázrak?

Žádné komentáře:

Okomentovat