neděle 1. března 2015

Jednou si dole a pak zas nahoře!

Sportuji, dělám byznys několik let. Za tu dobu jsem se ocitl na úplném vrcholu nebo úplně na dně. Zrovna jsem se ocitnul na dně. Je parádní být nahoře, je to vždy lepší pocit! Kdo by chtěl být dole? I když spousta se plácá na místě a je jen otázka času, zda se to přehoupne buď k lepšímu nebo horšímu. Nechci strašit, tak to chodí. 


Jsem na dně
Chodím pravidelně hrát na squah a teď jsem dostal výprask 11:0 a 11:1. Na začátku jsem si z toho dělal srandu, pak už šlo o tvrdej boj. Bojoval jsem o každý míček. Vždy jsem byl na místě pozdě, nestíhal jsem, prostě nešlo to. Viděl jsem, že hlava chce, nohy a ruce nefungovaly. Nechci se vymlouvat, že jsem poslední 3 týdny nebyl sportovat, chodil pozdě spát, bylo mi špatně a přes den jsem nejedl. Koho to zajímá? 

Jak z toho ven?
I když někdo vyhraje a uspokojí, tak to je cesta do pekla. Vždy se najde někdo, kdo tvrdě maká na sobě, aby porazil toho druhého. Naštval jsem se, nesmířím se s tím debaklem. Jediná cesta, jak být lepší, je prostě makat!!!

Trénink
Od toho debaklu jsem začal s tréninkem. Každý den cvičím, cítím se lépe. Pořád je to málo. Vím to. Pokud zvýším tréninkovou dávku hned o 1000%, tak se přetrénuji a výsledek bude ještě horší. Poučení zní: Nechtějte všechno hned!

Soupeř maká stejně
Mám za protivníka člověka, který trénuje 2x denně. Mám výhodu, že je v euforii. Pokud bych se mu chtěl dorovnat v trénincích, nemám šanci. Jediná moje šance je, že trénuje stejně, uspokojí se.

Jak zvítězit
Věřit si, že to dokážu! To je první předpoklad, že budu úspěšný. Změnit životosprávu, vyspat se a pravidelně trénovat. 

Odveta
Nenechám si debakl líbit a v úterý 3.3. 2015, 20h v hale Lochota v Plzni se odehraje odveta. Jedná se o velmi prestižní utkání. Už teď čekáme 5 lidí (jindy nikdo nechodí). 

Podpora
Žádám všechny fanoušky o podporu! Budu velmi vděčný všem, kteří mě přijdou podpořit! Vstup zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat