pondělí 12. srpna 2013

Jaký máš smysl života? Víš to?

Nebudu tady vyprávět o tom, jak máš žít život. To je na každém. Potěší mě, když se dostaneš k videu na konci a zamyslíš se nad tím. Jsem moc rád, že mnohé inspiruji, pomáhám lidem k lepšímu životu a píše se o blogu na GENERACE21.cz. Dalším se líbí moje cesta.


Přečetl jsem spoustu knih, viděl několik set motivačních videí, ale pokud si z toho nic nevezmeš, tak je to na nic. Opravdu čti jednu knihu klidně rok a vezmi si z toho něco a přenes do reálu, než přečíst 5knih za měsíc a za chvíli nevědět, o čem byly.

Když jsem byl malý kluk, tak jsem rostl a všichni ze mě měli radost. Chtěli ze mě mít hodného chlapečka, který bude dělat všem radost. Učil jsem se, vše šlo podle plánu...............

Poté se něco změnilo, už jsem se vším nesouhlasil, jak by si přáli mí nejbližší. Začal jsem vidět svět jiným pohledem. Měl jsem sen a pustil jsem se do něj. Po půl roce jsem toho vzdal a vrátil jsem se do zaběhlých kolejí.

Proč?
Nevěřil jsem si a dal jsem na lidi, které jsem znal celý život. Přece není normální dělat to, co chceš, kde chceš, kdy chceš a s kým chceš. Mít tolik času a peněz, kolik chceš a nechodit do práce. Vyjet kdykoliv do zahraničí, žít život snů.

Po třech letech jsem zjistil, že je možné cokoliv! Není to procházka růžovým sadem. Představa a realita je velmi odlišná, ale vždy možná. Záleží jen na TOBĚ!





Žádné komentáře:

Okomentovat