neděle 31. března 2013

Červenou nebo modrou pilulku?


Máme 3 nejdůležitější části: srdce, mozek a tělo. Mozek vše řídí, srdce je anténa a tělo uvádí vše do akce. Je na nás, zda si vezmeme modrou nebo červenou pilulku.
Jakou si vybereš? 
Modrá znamená, že si zvolíš, že chceš žít dále stejně svůj život. Červená pilulka Ti pomůže žít opravdový život, který je daleko těžší, nepříjemnější a nebezpečnější.







Pokud jsi použil modrou pilulku, tak už dále nečti. Jestli sis vzal červenou, tak se pohodlně usaď a vítej v novém světě.

INSPIRACE - ODVAHA - TRANSFORMACE
To je heslo institutu Inner Winner a pro mě velmi oblíbené. Každý den máš obrovské množství inspirace. Poté je potřeba vykročit a sebrat odvahu. Tou nejdůležitější věcí je, udělat to! Velkou sílou na akci Inner Winner bylo pro mě zlomení šípu o krk a přechod přes žhavé uhlí.

Je potřeba se neustále posouvat vpřed. Pokud se zastvavíš, tak jsi mrtvej.

Tento týden jsem byl hodně inspirován, uvědomil jsem si mnoho věcí. Je teď na mně, zda mi to k něčemu bude, odhodlám se k akci a začnu něco dělat.

Co se stane, když se neodhodlám k činu? 
Přijde jiná myšlenka a zase budu myslet na něco jiného. Tak to bude pokračovat neustále.


Většina lidí v životě si volí modrou pilulku. Je to pohodlné, dělájí to jiní a jdou s davem.

Když mi bylo 17, četl jsem citát, který zněl zhruba takto: „Pokud žiješ každý den tak, jako kdyby byl tvůj poslední, jednoho dne zcela jistě bude." Udělalo to na mě dojem a od té doby, během uplynulých 33 let, jsem se každé ráno díval do zrcadla a zeptal se sám sebe: „Kdyby dnes byl poslední den mého života, chtěl bych dělat to, co se chystám dělat dnes?" A kdykoliv odpověď zněla „ne" po několik dnů v řadě, věděl jsem že je třeba něco změnit. Steve Jobs

Žádné komentáře:

Okomentovat