pátek 13. dubna 2012

Proč jsem založil blog?

Poslední měsíc jsem si zahrával s myšlenkou, že založím webové stránky-blog. Myslím, že mám spoustu informací, které můžu předat dál. Hlavně budu moc rád, když někoho inspiruji. Původně jsem chtěl web naprogramovat sám, ale to by trvalo dlouho. Poučil jsem se z předchozích let, když jsem např. programoval a dlouho do noci-brzkého rána, jsem trávil krásné dny u počítače. Uvědomil jsem si, že v jednoduchosti je síla, a tak jsem hledal jsem minulý týden vhodný blog, který by šel odkazovat na webovky. Co vám budu povídat, nic jsem nenašel. A šup, dneska se to stalo. S nenadání jsem našel blog na googlu, že se to dá odkazovat na web. Před chvilkou mě trknul i název webu, zrovna když jsem seděl na záchodě :-)

Vím jedno, že každého člověka neuspokojím. Někdo mě bude odsuzovat a druzí zase obdivovat. O tom to je, každému se nedá zavděčit, každý člověk je jiný.

Nechci plácat pouze teorii, kterou vycucám z knížek nebo od rozumbradů, kterých je plný svět.
Už bylo dost toho, co nechci. Co chci? Chci být jedinečný! Psát články o tom, co mě inspirovalo, ovlivnilo a hlavně jsem to zažil v praxi! Co nezažiješ celým tělem, je jako, když to nezažiješ. Prostě lišit se od ostatních v uvozovkách normálních lidí.
Zrovna tento týden jsem nevštívil jedno setkání, kde se bubnovalo, chodilo po střepech, ohýbaly se tyče. Něco neuvěřitelného. O tom a dalších věcech už brzy.

Shrnu to ve zkratce, proč blog?
- inspirovat ostatní
- vytvořit skupinu lidí, v budoucnu se sejít
- motivovat i sebe a posouvat se dál
- vyzkoušet to, protože.....

Nemusí to být dokonalé, hlavně začněte!


1 komentář:

  1. potřebuji do budoucna psát i v angličtině, neví někdo, jak to udělat? Někde překlad, nový blog či nějaká funkce.. díky díky

    OdpovědětVymazat